Tekstschrijven

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 10% 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px 0px 10px;”][x_text_type prefix=”” strings=”LECTORI SALUTEM|LITERA SCRIPTA MANET, VERBUM UT INANE PERIT” suffix=”” tag=”h1″ type_speed=”75″ start_delay=”0″ back_speed=”75″ back_delay=”1500″ loop=”false” show_cursor=”false” cursor=”|” looks_like=”h3″][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 45px 0px 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/2″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h3″ looks_like=”h4″ accent=”false” style=”margin: 0.75em 0;font-size: 1.35em;letter-spacing: 0.1em;text-transform: uppercase;”]Introductie[/x_custom_headline][cs_text]Onze teksten worden door een gediplomeerde, vakkundige tekstschrijver SEO vriendelijk, pakkend, creatief, professioneel en met content geschreven, altijd gericht op de doelgroep. Uw klanten worden geïnformeerd, geïnteresseerd en geënthousiasmeerd.

Wij bieden tastbaar, creatief en artistiek resultaat, met de gave van het geschreven woord. Overzicht op het geheel, maar met oog voor detail.

L’AUROIS trekt de aandacht van uw bezoeker en houdt de belangstelling vast middels een optimale visualiteit, inhoud en semantiek.

Elders op deze website ziet u onze uitgebreide portfolio van gedane opdrachten met een grote diversiteit aan onderwerpen. Wij hebben verschillende specialisatiegebieden:

 • financieel tekstschrijver
 • reizen en vakantiebestemmingen
 • fashion en lifestyle
 • handel en horeca

Wij schrijven op reguliere basis voor zowel tekstschrijversbureaus als directe opdrachtgevers.

Tevens hebben wij accounts bij platforms als freelancer.nl en freelance.nl.
[/cs_text][/cs_column][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/2″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h3″ looks_like=”h4″ accent=”false” style=”margin: 0.75em 0;font-size: 1.35em;letter-spacing: 0.1em;text-transform: uppercase;”]specialisatie[/x_custom_headline][cs_text]

 • Financieel tekstschrijven
 • Blogs: reizen, toerisme, sport, leefstijl, horeca, fashion,  levensmiddelenindustrie- en handel, financiën en meer
 • Websites
 • Productomschrijvingen
 • White papers
 • Brochures en folders
 • Vertalingen: van Nederlands naar Engels, Frans en Spaans en vice   versa
 • Corrigeren: verbeteren van grammatica- en taalfouten
 • Redigeren: tevens de (zins)opbouw en structuur van een tekst   reviseren
 • Omvormen: volledig herschrijven van een bestaande tekst

Bekijkt u gerust eens onze portfolio van recent gedaan werk.[/cs_text][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_icon type=”eur” icon_color=”” bg_color=”” icon_size=”” bg_size=”” bg_border_radius=”” style=”display: block;font-size: 3em;line-height: 1;”][/cs_column][/cs_row][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h3″ looks_like=”h4″ accent=”true” class=”cs-ta-center” style=”margin: 0.75em 0;font-size: 1.35em;letter-spacing: 0.1em;text-transform: uppercase;”]Financieel tekstschrijven[/x_custom_headline][cs_text]Onze financieel tekstschrijver heeft een internationale werkachtergrond van 20 jaar in de financiële handel bij een grote gerenommeerde bank. Sinds 2010 is hij zich meer en meer gaan richten op zijn nieuwe professie: tekstschrijven. Zijn diploma van de HBO opleiding Schriftelijke Communicatie en Redactie heeft hij april 2016, naast zijn bestaande werkzaamheden als tekstschrijver voor L’AUROIS, behaald.
 
Zijn visie op de carrièreswitch: 
 
”Ik vond het, na een carrière van meer dan 15 jaar in de financiële wereld, tijd om een andere weg in te slaan. Al waren de verschillende banen die ik in de financiële handel doorlopen heb dynamisch, hectisch en spannend, al die tijd ‘knaagde’ er iets: het feit dat er niets tastbaars was, geen (creatief) resultaat zichtbaar, slechts cijfertjes op schermen zonder enige artistieke waarde. 
 
Om mijn (schrijvende) creativiteit en hobby, waar wèl tastbaar, creatief en artistiek resultaat zichtbaar is, kracht bij te zetten ben ik in 2014 begonnen als tekstschrijver bij L’AUROIS. 
 
De interesse in het schrijven en de ervaringen die ik daarmee (eerst als vrijetijdsbesteding, vanaf 2010 als beroep) door de jaren heen heb opgedaan, gecombineerd met de diverse banen en ervaringen in mijn carrière, het vele reizen, het ontmoeten van verschillende bedrijven, mensen en culturen, alsook het ondernemen binnen de verscheidene jobs, gaven mij de bagage om die stap als tekstschrijver te maken. 
 
De aanleg en ervaring, de meertaligheid, het aanvoelen van een klant, en diens wensen en gevoel daarbij om te zetten in woord en beeld, zijn een paar eigenschappen die ik goed ontwikkeld heb en als zeer belangrijk en hulpvol ervaar in mijn huidige rol als tekstontwikkelaar.” 
[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

By | 2017-03-30T20:38:37+02:00 december 15th, 2016|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Tekstschrijven

About the Author: